قلیه ماهی :))))

اول اینکه سبزی این خورش گشنیز+شنبلیه هست...نسبت شنبلیله با گشنیز یک به 3 هست چون اگه شنبلیله زیاد باشه خورش تلخ میشه

برای 2-3 نفر حدود 2-3 پیمانه سبزی کافیه!

پیاز رو تفت بدین و چند حبه سیر رو له کنید و اضافه  و زودی سبزی رو اضافه کنید و حسابی تفت بدین وقتی سبزی سرخ شد 1الی2 ق غ آرد رو اضافه و با مواد تفت بدین  +مقداری فلفل سیاه و زردچوبه بعد نصف تمبر هندی رو که توی 1لیوان جوش حل شده و از صافی رد کردیم رو اضافه کنید بعد حدود 1 الی1/5 لیوان آب اضافه و بذارین خورش بپزه بعد بیست دقیقه ی آخر ماهی تن یا هر ماهی که تیلا پیا عالیه رو بهش اضافه و بذارین خورش جا بیفته

نکته:میتونید ماهی رو سرخ کنید و به خورش اضافه کنید و یا خام که بهتره سرخ شه چون قبل سرخ طعم دار می کنید خوش مزه تره....تن ماهی رو هم 20 بجوشونید بعد اضافه کنید

ببخشید که اندازه ها رو معمولا فراموش می کنم چون من همیشه چشمی اندازه ها رو حساب می کنم

/ 8 نظر / 97 بازدید
ديانا

سلام باز امروزم بهت سر زدم و تو نيومدي اين وبلاگم رو توي لاين بلاگ ساختم لطفا نظرت رو برام کامنت کن لاين بلاگ سيستم خوبيه پيشنهاد مي کنم تو هم توش يه وبلاگ بسازي همه بچه هاي گروه وبلاگ نويسا توش وبلاگ دارن نظر يادت نره

پریسا

تا به حال قلیه نخورم نمیدونم خوشمزه است یا نه؟؟؟ مزه خوبی داره ؟؟ ارزش داره منم درست کنم ؟ با قزل الا هم میشه درستش کرد؟؟؟؟

معصومه

ظاهرش عالیه حتما طعمش هم اینجوریه یعنی عالیه

معصومه

سوال داشتم قلبه ماهی رو حتما باید با ماهی جنوب درست کرد ؟

پریسا

مثل قورمه سبزیه دیگه فقط لوبیا نداره ؟؟؟؟

پریسا

سلام لازم شده حتما درستش کنم مرسی که دستورشو گذاشتی راستی گفتی با قزل الا درست میکنی . چون تیغ داره خوردنش سخت نیست اونجوری؟؟؟؟؟ بگو چقدر سوال میکنه حالاااااااااااااااااااااااااااااا

پریسا

سلام اره اونجوری تیغ هاشو در اوردم قبلا منتهی کمی له میشه و به نظرم واسه سوخاری کردن خوبه نه تو خورش ولی یادم بمونه حتما درستش میکنمممممممم

مینو

[نیشخند] چیش خنده داره؟ [زبان] پ به درد منه تنبل خیلی میخوره