ته چین با گوشت

2تا زرده تخم مرغ رو خوب هم بزنید

3-4ق غ ماست اضافه و هم بزنید

1ق غ روغن مایع اضافه و هم بزنید

1ق غ زعفرون آبکرده هم بهشون اضافه و مخلوط کنید

یک و نیم پیمانه از پلویی که داشتین رو اضافه و مخلوط  کنید

کف قابلمه رو چرب کنید...کمی از برنج رو کف ظرف بریزید و منسجم کنید...حالا مقداری از گوشت چرخ شده که با پیاز و فلفل دلمه تفت دادین و نمک و زردچوبه زدین  رو روی برنج بریزید...فقط اطراف ظرف رو پر نکنید و گوشت رو وسط ظرف بریزید و باقی برنج رو روی گوشت بریزید و باز با ته قاشق منسجم کنید

حالا قابلمه رو روی حرارت کم به مدت یک ساعت بزارین تا آماده شه

این هم یه ته چین عالی

ضمنا دیگه اسراف هم نمیشه

نوش جان

قلب

/ 7 نظر / 30 بازدید
پریسا

اتفاقا منم همیشه از این کارا میکنم خیلی خوشگل تزیینش کردی عزیزم

qazal

vaqean vebloge khoskmazi darin dige bishtar az taqate negah kardan nadaram[اضطراب]

ساغر

مرسی .... من ته چین خیلی دوست دارم

مدیر آشپزخونه

به به عجب ته چین خوشرنگ و عالییییی شده. توی یه ساعت اینهمه خوشرنگ شده؟؟؟؟ عالیههههههههههه[هورا]

هستی

عالییییییییییییییییییییییی