ماهیچه پلو با سیب زمینی

2پیمونه برنج  یا به تعداد نفرات

1سیب زمینی متوسط خورد شده

پیاز متوسط

گوشت قرمز یا به اندازه ی تعداد نفرات

نمک و زردچوبه

نصف یه فلفل دلمه

من معمولا برای 2نفر غذا میپزم و هردومون کم غذا هستیم  و چشمی مواد رو انتخاب می کنم برای همین میگم به تعداد نفراتتون

 

طرز تهیه:

اول کار ماهیچه رو با پیاز و فلفل دلمه و زردچوبه بپزین و بزارین کنار...ما علاوه بر ماهیچه تقریبا 1 پیمونه آب گوشت هم لازم داریم

آب بذارین جوش بیاد سیب زمینی ها رو بریزین توی آب درحال جوش 3 دقیقه بمونه بعد برنج رو که شستین بهش اضافه کنید و در آخر آبکش کنید

کف قابلمه رو کمی روغن  و ته دیگتون رو بندازین و یک لایه برنج   توی قابلمه بریزین و بعد یه لایه گوشت تا آخر که تموم شه

حالا آب گوشت که داشتیم میدیم روی برنج و دم می کنیم...من در آخر کمی روغن یا کره روی پلو میریزم

وموقع سرو زرشک درست کنید و روی پلو بدین که من یادم رفت

نوش جان!

 

/ 12 نظر / 65 بازدید
نمایش نظرات قبلی
الهام

به کدبانوی هنرمند و خلاق. بسیار خوشمزه بنظر میاد . نوش جونتون. خوش حال می شم به منم سر بزنید و در صورت تمایل با هم تبادل لینک داشته باشیم.[گل]

تینا

با آب گوشت برنج باید خیلی خوشمزه بشه. نوش جانتون عزیزم. لینک شدی دوست خوبم.

هستی

سلام به به هوووووووووووس کردیم بانو نوش جان

فیروزه

سلام دوست عزیز.. به به ..بسیاار عالی و صد در صد خوشمزه...دست گلتون درد نکنه... خانمی ..ممنون از حضور پر مهرتون در وبلاگم..

میترا

برنج دورود خیلی عالیه ... من اونجا یک سال بودم ... کلا جاهایی که آبش زیاده و سراب داره ، هم باصفا و سرسبزه هم محصولات کشاورزیش عالی میشه

پریسا

سلام واقعا خوب شده اتفاقا ما هم از برنج ایرونی استفاده میکنیم بوش حتی توی کوچه هم میره قدرشو بدونی ها گرون تره و خوشمزه تر

آشپزباشی مریم

از ظا هرش معلومه که خوشمزه ست دست وپنجه ات درد نکنه عزیزم[ماچ]

Negin

هی وای من... عجب چیزی شده دهن آدم آب میفته که...!!! به به...نوش جان!