لواشک

میوه ای رو که دوس دارین رو بپزین

میتونید مخلوط میوه ها رو استفاده کنید

بعد از صافی رد کنید

کف یه سینی رو نایلون یا سلفون بکشید و کمی چرب کنید

مایه به دست اومده رو روی اون پخش کنید و یه لایه ی دیگه سلفون روش بکشید

بزارین جلوی آفتاب یا کنار بخاری تا خشک بشه

دوست داشتین کمی نمک بزنید قبل از اینکه روی سلفون بریزید

نوش جونتون

/ 10 نظر / 17 بازدید
پریسا

سلام وای خدایا اخه این چه عکسیه دلمونو اب کردی الان که فصل میوه های ترش نیست انشالله تابستون البته کیوی هم فکر کنم خوب بشه

مدیر آشپزخونه

سلام به به لواشک[خوشمزه][خوشمزه] من گاهی توش یکمی سرکه و روش م یکمی نعناع خشک میریزم اونم بد نمیشه

نفس

دهنم آب افتاد!!!!![نیشخند]

نفس

دهنم آب افتاد!!!!![نیشخند]

پریسا

اتفاقا مامان منم البالو فریز کرده ولی کی جرعت داره نزدیکش شه میگه واسه عیده البته یلدا هم یه مقدارشو اورد

سحر

وااای لوااااااااااااااااشککککککککککک

الی

سلام اهل لواشک نیستم ولی این خیلی خوب شده

محب مهدی(عج)

به به. نوش جان.این شبا خیلی میچسبه لواشکایی که با میوه های تابستونی درست کرده باشی