زیتون پرورده

زیتون شور با هسته یا بی هسته رو یک ساعت توی آب سرد بذارید که شوریش گرفته بشه

یه مقدار مغز گردو+سیر رو میکس کنید

چوچاق و خالواش رو میکس یا چرخ کنید که ما چون دسترسی به این سبزیها نداریم میتونیم از نعنا و ترخون استفاده کنیم

حالا مغز گردو و سیر+سبزیها+مقداری آب انار+رب انار یا رب آلوچه+دونه انار اگه خواستین+گلپر مخلوط کنید و زیتون رو هم بهش اضافه کنید و دو ساعت بذارید تو یخچال

اگه توی ظرف در بسته باشه مدتی میشه اونو نگهداری کنید توی یخچال

بعضی ها هم کمی روغن زیتون و سرکه اضافه می کنن

/ 8 نظر / 40 بازدید
پریسا

سلام وای زیبتون خیلی دوست دارم ولی پرورده نه اصلا خشوم نمیاد نمیدونم اونی که خوردم بد مزه بود یا همشون اینجوری ان راستی شما چه جوری هسته اش رو خالی کردین ؟؟؟؟؟؟؟

سپید بانو

باشه عزیزم اشکالی نداره من شما رو لینک میکنم شما هم اگه دوست داشتین منو لینک کنید.

مامان مریم

خیلی عالی شده من عاشق زیتون پرورده ام [دست][دست]

مینو

[نیشخند] یه وقت دستور العملشو نگیا لو میره سره کوزه گریت [زبان]

عاشقانه های انتظار

سلام بزرگوار: وب جالب و زیبائی دارید، خوشحال میشم به وب منم سری بزنید و نظرتونو بفرمائید...