خورش آلوی بروجرد(خورش هویچ آلو)

اول اینکه بگم این خورش جزء خورشهای کم آبه و با طعم شیرین یا ملس تهیه میشه که ما طعم شیرین رو میپسندیم!

- چند ساعت آلوی خورشی(1 پیمانه) رو باید خیس کنید...من گاهی از آلوی شور  و گاهی از آلوی شیرین استفاده می کنم که فروشنده می گفت آلوهای شیرینش آرژانتینیه و عالین...

- گوشت خورشی که می تونه مرغ یا گوشت قرمز (من اگه با مرغ درست کنم 1 سینه مرغ و اگه با گوشت قرمز باشه 8تا10تکه که برای 2 وعده ی ما کافیه)باشه رو با یه پیاز متوسط  و زردچوبه و کمی نمک به همراه یک چهارم تا نصف پیمانه  هویچ خلال شده بپزین....تا جاییکه فقط 1 لیوان آب داشته باشه

حالا آلوها رو آبکش کنید و با دستمال یا حوله آشپزخونه خشک کنید

یه پیاز کوچک یا متوسط رو خورد کنید و توی روغن تفت بدین و زردچوبه بزنین و 1 ق م رب گوجه اضافه و مثل همیشه تفت بدین تا مخملی شه حالا آلوها رو هم اضافه کنید و چند ثانیه تفت بدین اما نه خیلی چون له میشه

حالا اینا رو به گوشت اضافه کنید و تقریبا نصف تا 1 پیمانه شکر بریزین و حرارت رو کم کنید تا آروم به غلظت برسه

 -حرارت ملایم باشه چون شکر می سوزه و رنگ و طعم و حتی بوی ناخوشایندی به خودش می گیره

-اگه لازم بود غذا رو هم بزنین آروم انجام بدین که آلوها له نشه و ضمنا به همین دلیلی که گفته شد آب خورش باید کم باشه چون همه ی مواد خورش پخته شده و آلو هم نیازی به پخت زیاد نداره تقریبا یه رب تا نیم ساعت کافیه

-اندازه ی رب کافیه چون غلظت خورش رو شکر بهمون میده

نوش جونتون

/ 8 نظر / 276 بازدید
ساغر

به به چه رنگ و رویی داره [قلب]

مدیر آشپزخونه

سلاااااااااااااااام[قلب] وااااااای میبینم که من چند روز نبودم و شما حسابی غذاهای خوشمزه گذاشتی[خوشمزه][خوشمزه] طبق معمول هم که همه شون عالیه ن[ماچ]

نودل بانو

واااااااااو به به مثل همیشه عالی....چه رنگ و رویی به به[خوشمزه] خسته نباشی عزیزم

محب مهدی(عج)

وای عجب چیزی شده.چقدر خوب جا افتاده.نوش جون

avachef

وووی خیلی خوشرنگه ممنوون شبیه خورشت هویج یاهمون چلوگوشت تبریزیاست دقبقا همینطوریه