پـاریـــس بـرلـــــــیـان

مـــــــن در ایـنـســــتـاگــــــرام parisbereliyan

کرم کاکائویی

این یه دسر خوشگله که توی مجله هنر آذین دیدم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید

 

 

کرم کاکائویی(پاریس برلیان)

 


مواد لازم:

زرده تخم مرغ:4عدد

شیر:5پیمانه

شکر:1پیمانه

وانیل:کمی

پودر ژلاتین:3قاشق غ

نسکافه:1ق م

پودر کاکائو:2 ق غ

اسمارتیز: قهوه ای یک دوم لیوان

خامه:1پیمانه

آب سرد:یک دوم پیمانه

 

 

طرز تهیه:

زرده ی تخم مرغ ها رو با مقداری شکر و وانیل با هم زن بزنید تا کاملا سفید و سفت بشه.مقداری پودر کاکائو رو کم کم به مواد اضافه و مخلوط کنید.نسکافه رو پس از حل کردن داخل یک چهارم پیمانه آب جوش به مواد اضافه کنید.خامه و مابقی شکر رو با هم زن بزنید و شیر رو کم کم بهش اضافه کنید.تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و کمی با همزن بزنیدوحالا به مدت 10دقیقه روی حرارت ملایم بذارین و مرتب هم بزنید تا بپزه(مراقب باشین شیر نجوشه)یک دوم پیمانه آب سرد رو کم کم به پودر ژلاتین اضافه و داخل دسر بریزید.دسر رو به مدت 4ساعت داخل یخچال بذارین.بعد اونو توی ظرف مورد نظرتون برگردونید و تزئین کنید

 

نظر یادتون نره

+ نوشته شده در پنجشنبه ۱٤ شهریور ۱۳٩٢ساعت ۱۱:٤٠ ‎ب.ظ توسط bereliyan نظرات () ]