فلافل یه ساندویچ خیلیییییییییییییی خوشمزه است که اگه خودمون توی خونه درست کنیم بهتره حداقل میدونیم که روغنش مونده نیست.میدونید که روغن سوخته سرطان زاست.دستور این ساندویچ خوشمزه رو از مجله هنر آذین یاد گرفتم اما با یه خورده تغییر.

 

فلافل(پاریس برلیان)

 


مواد لازم(برای 4نفر)

نخود:2 پیمانه

سیب زمینی پخته شده:1عدد

سیر خرد شده:2حبه

پیاز:1عدد(من مقداری پیازچه ساطوری اضافه می کنم)

تخم مرغ:1عدد

آب لیمو:1 ق م

آرد گندم:3ق غ

نمک و فلفل( قرمز وسیاه):به مقدار لازم

هر ادویه ای که دوست دارید:به مقدار لازم

روغن مایع:برای سرخ کردن

 

نخود رو از شب قبل خیس کنید.پوست نخود رو جدا کنید و بپزید به طوریکه آب اضافی نداشته باشه.نخود پخته رو به صورت گرم به همراه سیب زمینی 3بار چرخ کنید تا کاملا پوره بشه.سیر،پیاز،آب لیمو،تخم مرغ،آرد،نمک و فلفل و ادویه رو اضافه کنید و حسابی ورز بدین تا خمیر سفتی به دست بیاد.به اندازه یک گردو برداشته و داخل قالب فلافل بذارید و در روغن داغ  و با حرارت ملایم سرخ کنید تا رنگ اونها کاملا طلایی بشه.