این دسر رو از مجله هنر آذین یاد گرفتم,خیلی راحت و خوشگله

 

 

 

 

موس توت فرنگی(پاریس برلیان)

 

 

بریم ادامه مطلب


مواد لازم:(برای 8نفر)

شیر:3 و یک دوم پیمانه

خامه:1پیمانه

گلاب:1 ق غ

شکر:1 و یک چهارم پیمانه

نشاسته:1پیمانه

وانیل:کمی

مربای توت فرنگی:1پیمانه

توت فرنگی برای تزئین:چند عدد

 

طرز تهیه:

روی نشاسته آب سرد بریزید و بلافاصله آب رو خالی کنید.شیر رو کم کم به نشاسته شسته شده اضافه کنید و با پشت قاشق نشاسته رو نرم و حل کنید.شکر,گلاب و وانیل رو اضافه کنید.ظرف رو روی حرارت ملایم بذارین و مرتب هم بزنیدتا به صورت کرم غلیظی دربیاد.کمی بچشید تا مطمئن بشید که پخته و بوی خامی نمی ده.وقتی خنک شد خامه رو بهش اضافه کنید.کرم رو به صورت گرم با مربای توت فرنگی به حالت لایه به لایه داخل ظرف بریزید و روش رو با توت فرنگی تزئین کنید