پـاریـــس بـرلـــــــیـان

مـــــــن در ایـنـســــتـاگــــــرام parisbereliyan

شله زرد

 

آش شله زرد

 

بریم ادامه مطلب


● مواد لازم (برای چهار نفر)


▪برنج:1پیمانه
▪ شکر:5/1 پیمانه
▪ زعفران ساییده ۱ ق س
▪ کره ۲ ق غ
▪ گلاب ۱ لیوان
▪ خلال بادام و پسته به مقدار دلخواه
▪ هل و دارچین به مقدار دلخواه

طرز تهیه:
-برنج رو پیمانه می کنیم و چندین بار می شوئیم تا آب برنج کاملا زلال بشه.
 -از ۶ تا ۷ برابر برنج آب در نظر می گیریم ( مقدار آب شله زرد بستگی به نوع برنج داره چون برنج از لحاظ نوع با هم متفاوت است)
و برنج رو روی حرارت می زاریم تا جوش بیاد, گاهی کف برنج رو می گیریم, زعفرون رو بهتره الان و قبل از شکر اضافه کنید  چون لعاب شکر ممکنه باعث سفید موندن دونه های برنج بشه وقتی مغز برنج کاملا نرم شد شکر رو اضافه میکنیم  و مرتب  هم می زنیم تا شله زرد ته نگیره و جا بیافته.
-در صورتی که شله زرد سفت بود یک تا دو پیمانه دیگه آب گرم اضافه می کنیم سپس کره ی آب شده رو اضافه می کنیم. بادام( قبلا جداگانه با کمی آب و زعفرون پختم )و گلاب رو هم اضافه می کنیم و شله زرد رو هم می زنیم تا تمام مواد خوب باهم مخلوط بشن.بهتره بعد از اینکه آش جا افتاد شله زرد رو  روی شعله پخش کن روی حرارت ملایم اجاق به مدت 1ساعت بذاریم یا اینکه توی ظرف نسوز ریخته و توی حرارت ملایم فر بذاریم تا آب اضافی اون کشیده بشه و آب نندازه.

-بعد از آماده شدن,شله زرد رو توی  ظرف می کشیم و روش رو با دارچین و خلال بادام و پسته تزیین می کنیم

 

+ نوشته شده در سه‌شنبه ٢٥ تیر ۱۳٩٢ساعت ۱۱:٢۸ ‎ب.ظ توسط bereliyan نظرات () ]