این غذا رو از یه دوست یاد گرفتم که اسمش سمانه جون هست,دستت درد نکنه سمانه خانم

 توی این مدت که اومدی کارورزی اداره ی ما خیلی از آشپزی و تجربیاتمون با هم حرف زدیم و من از این بابت خیلی خوشحالم

خوب دیگه بریم ادامه مطلب: 

 

هویچ پلو(پاریس برلیان)

 

 


مواد لازم:

برنج:2 پیمانه

هویچ:1پیمانه(رنده ی درشت یا خلالی خیلی ریز)

گوشت قرمز:250گرم

دارچین:1 ق م

نمک:به مقدار لازم

زعفرون:1فنجان

پیاز:1عدد متوسط

 

طرز تهیه:

برنج رو یکی دو ساعت میذاریم خیس بخوره حالا میایم گوشت رو با مقداری ادویه و پیاز می پزیم تا جایی که نصف فنجون آب داشته باشه بعد گوشت رو ریش ریش میکنیم حالا عین مواد ماکارونی درستش می کنیم یعنی پیاز رو ریز و بعد تفت می دیم حالا هویچ رو اضافه و بازم تفت می دیم و گوشت رو با آبش اضافه و مخلوط می کنیم سپس نمک ودارچین و زعفرون می زنیم میذاریم با هم بپزن تا جایی که مواد به خورد هم برن ,برنج رو آبکش کرده و هر ته دیگی که دوست دارین بذارین حالا یه لایه برنج و یه لایه از مواد رو روش بریزین و بذارین دم بکشه.

-یه نوع دیگه هست که فقط گوشتش فرق داره یعنی از کوفته قلقلی استفاده میشه و این عکس مربوط به این رسپی هست

عکس از نت قرض گرفتم تا اطلاع ثانوی

 

چطور بود؟