پـاریـــس بـرلـــــــیـان

مـــــــن در ایـنـســــتـاگــــــرام parisbereliyan

هویچ پلو

این غذا رو از یه دوست یاد گرفتم که اسمش سمانه جون هست,دستت درد نکنه سمانه خانم

 توی این مدت که اومدی کارورزی اداره ی ما خیلی از آشپزی و تجربیاتمون با هم حرف زدیم و من از این بابت خیلی خوشحالم

خوب دیگه بریم ادامه مطلب: 

 

هویچ پلو(پاریس برلیان)

 

 


مواد لازم:

برنج:2 پیمانه

هویچ:1پیمانه(رنده ی درشت یا خلالی خیلی ریز)

گوشت قرمز:250گرم

دارچین:1 ق م

نمک:به مقدار لازم

زعفرون:1فنجان

پیاز:1عدد متوسط

 

طرز تهیه:

برنج رو یکی دو ساعت میذاریم خیس بخوره حالا میایم گوشت رو با مقداری ادویه و پیاز می پزیم تا جایی که نصف فنجون آب داشته باشه بعد گوشت رو ریش ریش میکنیم حالا عین مواد ماکارونی درستش می کنیم یعنی پیاز رو ریز و بعد تفت می دیم حالا هویچ رو اضافه و بازم تفت می دیم و گوشت رو با آبش اضافه و مخلوط می کنیم سپس نمک ودارچین و زعفرون می زنیم میذاریم با هم بپزن تا جایی که مواد به خورد هم برن ,برنج رو آبکش کرده و هر ته دیگی که دوست دارین بذارین حالا یه لایه برنج و یه لایه از مواد رو روش بریزین و بذارین دم بکشه.

-یه نوع دیگه هست که فقط گوشتش فرق داره یعنی از کوفته قلقلی استفاده میشه و این عکس مربوط به این رسپی هست

عکس از نت قرض گرفتم تا اطلاع ثانوی

 

چطور بود؟

+ نوشته شده در یکشنبه ۱٦ تیر ۱۳٩٢ساعت ۱۱:٥٤ ‎ب.ظ توسط bereliyan نظرات () ]