سلام کدبانوهای گل،خوبین؟

پست امروز می تونه خیلی  به درد بخوره و میشه باهاش غذاهای زیادی درست کرد مثل مرغ سوخاری، کتلت ،دورچین های خوشمزه ای مثل گل کلم سوخاری و قارچ سوخاری  که تو پست قبلی بهش اشاره شد  و...

 

آرد سوخاری(پاریس برلیان)


 

مواد لازم:

نان  تست:                    7 برش از نان  تست کامل(من از  نان آوران استفاده کردم)

نمک و زردچوبه:               مقداری

ادویه :                            به مقدار لازم(من از پودر سیر و فلفل سفید و فلفل قرمز استفاده کردم)

 

 

آرد سوخاری(پاریس برلیان)

 

طرز تهیه:

برش های نون رو توی  فر 180 درجه به مدت 3 الی 5 دقیقه بذارین تا برشته و طلایی شه البته بهش سر بزنین که یه وقت نونها نسوزن چون درجه فرها معمولا با هم فرق دارن،بعد از اینکه طلایی شد بیرون بیارید و بذارین سرد شه حالا با دست  نونها رو تکه کنید(تا نونها راحتتر توی غذاساز بچرخن) و بریزین توی غذا ساز و بذارین پودر شه،اگه دیدین حسابی پودر نشده بعد از اینکه از غذا ساز بیرون آوردین بریزین توی آسیاب برقی و 1 یا 2 دور بچرخه تا حسابی پودر شه حالا نمک و ادویه رو بهش اضافه کنید و بریزین توی ظرف شیشه ای در دار و بذارین توی یخچال و هر وقت خواستین،ازش استفاده کنید.این مقدار نون به من 5/ 1 پیمانه(پیمانه پلوپز) آرد سوخاری داد

 

 

اینهم یه آرد سوخاری تازه  تقدیم شما

 

منتظر نظرات خوب شما هستم