پـاریـــس بـرلـــــــیـان

مـــــــن در ایـنـســــتـاگــــــرام parisbereliyan

قارچ سوخاری

سلام خانوم خانومهای کدبانوی خوشگلم

امروز  اومدم با رسپی خوشمزه که معمولا واسه مهمونی ها می تونه یکی از دورچین های غذاهاتون باشه,من و همسری عاشق خوراکهای متنوع با قارچ هستیم که انشاء ا... اگه فرصت کنم و اگه شما هم بخواین درست می کنم و اینجا هم میذارم

 

قارچ سوخاری(پاریس برلیان)

 

 

 


مواد لازم:

قارچ نیم کیلو(البته به میزان نیاز شما بستگی داره)

شیر یا آبلیمو 1 ق غ

نمک  و ادویه مقداری

آرد سوخاری 3 ق س

تخم مرغ 1عدد

طرز تهیه:

ابتدا قارچ ها را با برس حسابی شسته و کنار میذاریم بعد در ظرفی تخم مرغ رو شکسته و هم میزنیم وشیر یا آبلیمو و نمک رو اضافه می کنیم.حالا قارچ ها رو در آرد سوخاری می زنیم تا همه جای قارچ با آرد آغشته بشه بعد توی مخلوط تخم مرغ و شیر یا آبلیمو می زنیم بعد توی روغن سرخ می کنیم.

•*•.¸¸.•*ღ نکته های پاریس برلیان ღ*•.¸¸.•*•  :

- من چون از طعم ترش خوشم میاد از آبلیمو استفاده می کنم

- قارچ سوخاری هم واسه دورچین کنار مرغ و غذاهای گوشتی مناسبه هم واسه وقتی که میخواهیم گیاهخواری کنیم و از گوشت استفاده نکنیم عالیه آخه من زیاد از گوشت خوشم نمیادابرو

- بهتره بعد از سرخ کردن, قارچ ها رو روی دستمال آشپزخونه گذاشت تا روغن اضافیش رو بگیره

- می تونیم از روغن کنجد یا روغن زیتون واسه سرخ کردن استفاده کنیم

-برای ادویه می تونید از پودر سیر و فلفل قرمز و آویشن و هر ادویه ای که  ذائقه ی شما می پسنده استفاده کنید من از آویشن و فلفل سیاه یا سفید و پودر سیر و پودر تخم گشنیز همیشه استفاده می کنم

نظر یادتون نره دوست جونای مهربونممنتظر

 

+ نوشته شده در پنجشنبه ۳٠ خرداد ۱۳٩٢ساعت ۱٠:٤۸ ‎ب.ظ توسط bereliyan نظرات () ]