سلام خانوم خانومهای کدبانوی خوشگلم

امروز  اومدم با رسپی خوشمزه که معمولا واسه مهمونی ها می تونه یکی از دورچین های غذاهاتون باشه,من و همسری عاشق خوراکهای متنوع با قارچ هستیم که انشاء ا... اگه فرصت کنم و اگه شما هم بخواین درست می کنم و اینجا هم میذارم

 

قارچ سوخاری(پاریس برلیان)

 

 

 


مواد لازم:

قارچ نیم کیلو(البته به میزان نیاز شما بستگی داره)

شیر یا آبلیمو 1 ق غ

نمک  و ادویه مقداری

آرد سوخاری 3 ق س

تخم مرغ 1عدد

طرز تهیه:

ابتدا قارچ ها را با برس حسابی شسته و کنار میذاریم بعد در ظرفی تخم مرغ رو شکسته و هم میزنیم وشیر یا آبلیمو و نمک رو اضافه می کنیم.حالا قارچ ها رو در آرد سوخاری می زنیم تا همه جای قارچ با آرد آغشته بشه بعد توی مخلوط تخم مرغ و شیر یا آبلیمو می زنیم بعد توی روغن سرخ می کنیم.

•*•.¸¸.•*ღ نکته های پاریس برلیان ღ*•.¸¸.•*•  :

- من چون از طعم ترش خوشم میاد از آبلیمو استفاده می کنم

- قارچ سوخاری هم واسه دورچین کنار مرغ و غذاهای گوشتی مناسبه هم واسه وقتی که میخواهیم گیاهخواری کنیم و از گوشت استفاده نکنیم عالیه آخه من زیاد از گوشت خوشم نمیادابرو

- بهتره بعد از سرخ کردن, قارچ ها رو روی دستمال آشپزخونه گذاشت تا روغن اضافیش رو بگیره

- می تونیم از روغن کنجد یا روغن زیتون واسه سرخ کردن استفاده کنیم

-برای ادویه می تونید از پودر سیر و فلفل قرمز و آویشن و هر ادویه ای که  ذائقه ی شما می پسنده استفاده کنید من از آویشن و فلفل سیاه یا سفید و پودر سیر و پودر تخم گشنیز همیشه استفاده می کنم

نظر یادتون نره دوست جونای مهربونممنتظر