مرصع پلو (پلوی جوهر افشان,پلوی جواهر نشان)  

 از این غذا فعلا عکسی ندارم برای همین از نت قرض گرفتم تا اطلاع ثانوی

 

مرصع پلو(پاریس برلیان)

 

مرصع پلو(پاریس برلیان)

 

 

مرصع پلو(پاریس برلیان) 

 


مواد لازم

برنج 1 کیلوگرم

مرغ 5/1 کیلوگرم

خلال پوست پرتقال 2 پیمانه

زرشک 150 گرم

کشمش ریز پلویی 100 گرم

خلال بادام 100 گرم

خلال پسته 100 گرم

زعفران ساییده شده 1 قاشق چایخوری

روغن  به میزان لازم

(تمامی مواد رو می تونید با توجه به تعداد اعضاء خانواده ی خود کم یا زیاد کنید)

 

طرز تهیه:

 

مرغ رو با پیاز و ادویه و زردچوبه و زعفران و آب و نمک (به میزان لازم) بپزید.زرشک رو بشویید و در صافی بریزید سپس با کمی روغن تفت دهید، مقدار کمی شکر را اضافه و هم می زنیم،کشمش را پس از شستن و خشک نمودن با 2 تا 3 قاشق روغن کمی تفت دهید.

خلال بادام را در آب سرد خیس کرده تا کمی نرم شود سپس در صافی بریزید، خلال پسته را هم جداگانه شسته در صافی بریزید و هر کدام را جداگانه در مقداری روغن تفت بدهید و کنار بگذارید،برنج را آبکش کنید و دم کنید،سپس پلو را در ظرف مناسبی بکشید و تکه های مرغ را روی آن بچینید و روی مرغ را با برنج زعفرانی بپوشانید و کره داغ شده را روی سطح برنج بدهید. با مابقی مواد خلال شیرین شده پوست مرکبات، زرشک، کشمش، خلال بادام، خلال پسته روی برنج را تزیین و سرو نمایید.

 

 

توضیح1: خلال پوست پرتقال یا نارنگی یا نارنج را با آب سرد روی حرارت قرار دهید پس از جوش آمدن در صافی بریزید. این عمل را سه بار تکرار کنید سپس در صورت کمی تلخ بودن 2 تا 3 ساعت در آب سرد قرار دهید و چند بار آب آنرا عوض کنید سپس آبکش کرده و با یک پیمانه شکر و یک پیمانه آب و کمی مخلوط زعفران روی حرارت کم قرار دهید و اجازه دهید تا مغز خلال شیرین شود.

 

توضیح2:می تونید به جای مرغ از گوشت قلقلی استفاده کنید.

 

توضیح3:می تونید کل مواد رو لا به لای برنج ریخته و دم کنید اما مجلسی تر این هستش که پلو رو جدا دم کرده و مواد رو روی آن تزئین و سرو نمایید

 

نوش جان

منتظر نظرات خوبتون هستم