پـاریـــس بـرلـــــــیـان

مـــــــن در ایـنـســــتـاگــــــرام parisbereliyan

شیرینی کشمشی

 

 

 

 


 

مواد لازم:
پودر قند=300 گرم
روغن جامد=100 گرم
روغن مایع=50 گرم
تخم مرغ=3 عدد
آرد=250 تا 300 گرم
وانیل=8/1 قاشق چایخوری
کشمش=150 گرم
آب=100 گرم
طرز تهیه:
1. پودر قند را با روغن مایع و روغن جامد مخلوط کرده و با همزن آنقدر بزنید تا سفید رنگ شود.
2. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و مرتب هم بزنید. همزن را خاموش کرده و آرد،وانیل و کشمش را اضافه کنید.آب را بتدریج اضافه کنید تا خمیر خیلی شل نشود.
3. درون سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. مواد شیرینی را داخل قیف ماسوره دار ساده بزرگ بریزید و با فاصله و به اندازه های کوچک در سینی بگذارید.
4. فر از قبل گرم کنید. سپس شیرینی ها را داخل فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه بگذارید تا بپزد.

 

نظر یادتون نره...منتظر

 

+ نوشته شده در پنجشنبه ٢۳ خرداد ۱۳٩٢ساعت ٦:۱٥ ‎ق.ظ توسط bereliyan نظرات () ]