اگه یه وقت حس کردین دارین سرما می خورین زودی این آشو درست کنید مطمئن باشین خوب میشین...ضمنا خیلی زود آماده میشه اگه وقت هم داشتین می تونید این مدلی هم درست کنید

آش ترخینه

 

آش ترخینه

 

طرز تهیه در ادامه مطلب

 


یه مقدار ترخینه رو اول آبکشی کنید و داخل آب ولرم بزارین که خیس بخوره

وقتی نرم شد و دونه هاش از هم جدا شد با دست له کنید

یه پیاز متوسط رو توی یه 1ق غ روغن  تفت بدین و زردچوبه بزنین

حالا ترخینه له شده رو با آب خودش اضافه کنید به پیازها و بزارین با حرارت متوسط بپزه

اگه ترخینه تازه باشه 20 دقیقه تا نیم ساعته می پزه....در آخر نمکشو اندازه کنید...اگه دوس داشتین موقع سرو کمی نعنا داغ بدین روش...اگه برای مریض میپزین نعنا داغ ندین که اینجا من وقتی پختمش مریض بودم برای همین ساده سرو کردم