پـاریـــس بـرلـــــــیـان

مـــــــن در ایـنـســــتـاگــــــرام parisbereliyan

خورش لوبیا سبز

 

خورش لوبیا سبز

 

خورش لوبیا سبز

 

طرز تهیه در ادامه مطلب


لوبیا سبز رو پاک کنید و خورد و بعد بپزین....من همزمان هویچ رو هم میپزم با لوبیا...کنار بزارین

می تونید با گوشت قیمه ای یا چرخ شده درستش کنید...اینجا از گوشت چرخ شده استفاده کردم(می دونید که من با رفتن لایه های گوشت زیر دندونم مشکل دارم)نگران

 

یه پیاز متوسط  رو تفت بدین و گوشت(حدودا500تا700 گرم...بسته به تعداد نفراتتون داره) رو اضافه کنید...زردچوبه بزنین...2ق غ رب گوجه فرنگی اضافه و حسابی تفت بدین تا رنگ رب باز شه و مخملی شه....حالا 2-3 پیمانه از مخلوط لوبیا و هویچ اضافه کنید...2-3 تا لیمو عمانی یا پودرش رو هم اضافه کنید...2 لیوان آب بریزین و بزارین با حرارت ملایم خورش بپزه....و 20 دقیقه آخر حرارت رو کم کنید که خورش به روغن بیفته...

اگه این روش(منظورم 20 دقیقه ی آخره که حرارت رو کم می کنید) رو برای همه ی خورشها انجام بدین موقع سرو خورش خوش آب و رنگی خواهید داشت

نکته خونه ی ما:همسری دوس داره عین خورش قیمه براش لپه و سیب زمینی بریزم توی خورش...اگه شما هم خواستین اینطوری درست کنید همزمان با لیمو ،لپه رو هم اضافه کنید و سیب زمینی سرخ شده موقع سرو روی خورش بدین...دیگه اینکه من خورشهامو توی دیگ زودپز میپزم اگه شما هم انجام دادین مشکلی پیش نمیاد که لوبیا و هویچتون از قبل پختین و تفت دادین....اصلا له نمیشن...نگران نباشین

نوش جان

+ نوشته شده در سه‌شنبه ٢ دی ۱۳٩۳ساعت ۳:۳٤ ‎ب.ظ توسط bereliyan نظرات () ]