پـاریـــس بـرلـــــــیـان

مـــــــن در ایـنـســــتـاگــــــرام parisbereliyan

بورانی اسفناج

الان منتظرم خورشم جا بیفته گفتم حداقل یه کاری کنم تا زمان زودتر بگذره ...توی آرشیوم اینو انتخاب کردم....بیشتر برای ایده گرفتن گذاشتم و الا همه استادین ماشاا...

 

بورانی اسفناج

 

بورانی اسفناج

 

 


یه مقدار اسفناج رو بپزین و بکوبید...با یه مقدار ماست چکیده یا غلیظ مخلوط کنید و مقداری هم نمک در صورت تمایل اضافه کنید...اگه چند ساعت توی یخچال بمونه خوشرنگ و خوش طعم میشه... و نوش جان

+ نوشته شده در یکشنبه ٢٥ آبان ۱۳٩۳ساعت ۱۱:۳۸ ‎ب.ظ توسط bereliyan نظرات () ]