پـاریـــس بـرلـــــــیـان

مـــــــن در ایـنـســــتـاگــــــرام parisbereliyan

ترشی بادمجون

این ترشی خوشمزه تقریبا مثل ترشی لیته اس ولی ساده تر....ابتکار مامانم ایناس ....هم زودی آماده میشه هم بی دردسره .... والااااااااااا به جون شمامژه

ترشی بادمجون فوری

 

ترشی بادمجون فوری

 

طرز تهیه در ادامه مطلب


جونم براتون بگه ما اندازه ها رو با چشمامون حساب می کنیماز خود راضی

4-5تا بادمجون رو کباب کنید بعد پوستشونو درارید....بکوبید...1-2تا هویچ رو رنده ی درشت کنید...2-3حبه سیر رو له بعد ساطوری کنید(خیلی این ترشیه آدمو خشن می کنه ؟ همه اش از اولش گفتم پوستشو بکنید...لهش کنید...ساطوریش کنیدآخ چقدر سخت بود) حالا همه رو مخلوط کنید...کمی نمک و ادویه بزنید که ما فقط نمک می زنیم.....مقداری سرکه اضافه و هم برنید ...همین حالا می تونید نتیجه ی  خشونتتون رو نوش جان بفرماید...بلــــــــــهلبخند

نکته:اگه دوس داشتین هویچ همون اولش نرم باشه یه خورده با سرکه بجوشونیتش....اگه بازم طعم بهتری دوس داشتین می تونید 4-5تا خیار شور با رنده ی درشت رنده کنید و اضافه کنید ....وووووووووووووییییییییییییییی بی نظیر میشه

+ نوشته شده در شنبه ٢٤ آبان ۱۳٩۳ساعت ۳:٥٠ ‎ق.ظ توسط bereliyan نظرات () ]