در پستهای قبلی یه ویفر شکلاتی گذاشته بودم ولی نخواستم فعلا رسپیش رو عنوان کنم چون اگه خدا بخواد می خوام  کتابی از تجربیات خودم بنویسم یا حتی یه کافی شاپ یا یه رستوران بزنم که اطلاعات شخصی آشپزیمو اونجا ارائه بدم(با تمام وجود آرزو می کنم انشاا... خدا برآورده کنهخیال باطل) اما چون به راحله جون قول داده بودم تصمیم گرفتم این رسپی رو جایگزین کنم که یه وقت خلف وعده نکرده باشم...این رسپی نزدیک به رسپی خودم هست ولی یکی نیستن شاید اگه زودتر اینو یاد می گرفتم دیگه ذهن خودم اون خلاقیت رو بهم نشون نمیداد...خوب سخنرانی کافیه بریم سر اصل مطلب

بریم ادامه مطلب


مواد لازم:

خامه فرم گرفته  یک سوم لیوان

عسل 1 ق غ

کره 60گرم

آبلیمو 1 ق غ

شکلات تخته ای 120گرم

اسانس وانیل یا میوه 1قطره

نان ویفر مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:شکلات تخته ای را خرد و داخل کاسه بریزین و بن ماری کنید..عسل ،خامه فرم گرفته و کره نرم شده در دمای اتاق  رو اضافه کنید با همزن مخلوط کنید یکدست که شد اسانس+آبلیمو  رو اضافه کنید(در انتهای کار)...کرم رو با قاشق روی نون پخش کنید و روی اون یه نون دیگه بذارین و مجدد کرم و نان تا انتهای کار به صورتی که آخرین لایه نون فقط باشه....یه کاسه ی آب رو روی نونها گذاشته تا سنگینی کاسه باعث انسجام ویفر بشه و پس از2-3ساعت ویفر رو برش بدین و سرو کنید...من ویفر رو معمولا با شکلات تلخ بن ماری شده تزئین می کنم وهرچی که دوست دارم روش می پاشم  شما طبق سلیقه ی خودتون می تونید تزئین کنید.

نوش جونتون


با تشکر از نیلوفر بانو(ایران کوک)

عکس همون سایت تا اطلاع ثانوی چون من از این روش عکسی تهیه نکردم فعلا