پـاریـــس بـرلـــــــیـان

مـــــــن در ایـنـســــتـاگــــــرام parisbereliyan

فرق سیب زمینی مخصوص خورش و غذاهای گوشتی

ظرافت در آشپزی یکی از مهمترین مواردی هست که یه کدبانوی هنرمند ایرانی لازمه که بدونه و یکی از این ریزه کاریها تفاوت بین سیب زمینی مخصوص خورش و خوراکهای گوشتی هست 

 

 

توضیحات بیشتر در ادامه مطلب 


سیب زمینی خورشی باید خلال ظریف و نازک باشه دقیقا مثل چیپس های خلالی  که توی بازار هست...البته توی پست مربوط به خورش قیمه عجله ای خلال کردم که مناسب مهمونی نیست

و سیب زمینی که در کنار غذاهای گوشتی مثل خوراک مرغ میذاریم باید یا خلال درشت(اینجا) یا چیپس حلقه ای باشه همچنین میشه کنار غذاهای گوشتی مثل مرغ درسته یا ران گوساله و بره کباب و... سیب زمینی درسته رو تنوری یا آب پز کرد

پس فقط این حساسیت بیشتر برای خورش بود که زیبایی اونو رو دو چندان می کنه 

+ نوشته شده در پنجشنبه ٢٩ خرداد ۱۳٩۳ساعت ۱۱:۳٦ ‎ب.ظ توسط bereliyan نظرات () ]