کمپوت گوجه سبز همسری پز

اینو همسر گلم درست کرده

 

 

لطفا به ادامه مطلب برید


تقریبا 2 لیوان گوجه سبز رو شسته و کنار بزارین

1/5 لیوان آب رو با نصف لیوان آبنبات مخلوط و روی حرارت بذارین تا  آبنبات توی  آب حل بشه البته حرارت رو کم کنید

گوجه سبز رو اضافه کنید و بذارین تا  کمی بپزه و نرم بشه

نباید زیاد بپزه  چون له میشه و هسته اش بیرون میاد 

نوش جان

دستت طلا عشــــقمماچ

طعمش هم بستگی به مقدار گوجه سبز و آبنبات داره....اگه آبنبات زیاد باشه ملسه و اگه کمتر باشه تقریبا مثل لواشکه...به هر حال برای کسایی که نمی تونن خود گوجه سبز رو بخورن عالیه ضمنا برای پاکسازی روده و معده هم معجزه می کنه.....

اینم آبنباتی که شوهر جون استفاده کردن