پـاریـــس بـرلـــــــیـان

مـــــــن در ایـنـســــتـاگــــــرام parisbereliyan

مربای پوست پرتقال


 

 

 

 لطفا به ادامه مطلب برید


من فقط همین اندازه که توی عکس هست درست کردم

با پوست کن پوست یه پرتقال بزرگ رو گرفتم و با قیچی آشپزخانه ریزش کردم

یه ربع تا بیست دقیقه جوشوندمش بعد آبکش کردم

نصف فنجون که حدودا 4-5ق غ می شد شکر رو با 1/5 فنجون آب مخلوط کردم و پوست پرتقال رو بهش اضافه کردم و گذاشتم روی حرارت خیلی کم تا قوام بیاد

وقتی خواستم از روی حرارت بردارم 1 ق م آبلیمو اضافه کردم و مخلوط کردم

 

 

بـــــــــــــــه همیـــــــــــــن سادگـــــــــی

 

+ نوشته شده در سه‌شنبه ٢٠ خرداد ۱۳٩۳ساعت ٩:٢٠ ‎ب.ظ توسط bereliyan نظرات () ]