آش ترخینه به 2 صورت ساده یا همراه با سبزی و حبوبات پخته میشه

خودش از عکسش خوش رنگ تر بود

من این آش رو صبح یه روز تعطیل پختم و ریختم توی قابلمه کوچیکتر برای عصر همون روز و فقط همینطوری نعنا داغ و پیاز داغ رو ریختم روش و و قتی سرد شد  گذاشتمش توی یخچال تا عصر، برای همین عکس از زمانی که توی بشقاب ریختم ندارممژه

انشاا... این دفعه که پختم حتما توی بشقاب سرو می کنم و یه عکس خوشگل و مامانی هم می گیرم  خیال باطل

 

 

 

بریم ادامه مطلب


مواد لازم

نصف پیمانه عدس

نخود و لوبیای پخته با هم 1 پ

لوبیا قرمز پخته  نصف پ

پیاز1عدد بزرگ

ترخینه 1 پ

نعنا داغ-پیاز داغ-سیر داغ به مقدار لازم

کشک 1/5 تا2 لیوان

 

سبزی آش 1/5لیوان

نمک و زردچوبه به میزان لازم

پودر سیر1ق م

پونه  1/5 ق غ

 

طرز تهیه:

عدس و سبزی رو بذارین بپزه..وقتی سبزی پخت پیاز رو تفت بدین وقتی طلایی شد به همراه زردچوبه+پونه+پودر سیر رو تفت داده و بریزین توی آش...ترخینه رو که از قبل با مقدار کمی آب خیس کردین  با دست له کنید تا از هم جدا بشن و اضافه کنید...بیست دقیقه بعد که ترخینه پخت نخود و لوبیا رو اضافه کنید و بذارین آب آش کم بشه حالا کشک رو اضافه کنید

وقتی آش جا افتاد اونو با سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید

نوش جان