پـاریـــس بـرلـــــــیـان

مـــــــن در ایـنـســــتـاگــــــرام parisbereliyan

کله جوش-اصفهان

کله جوش یکی از غذاهای سنتی اصفهان هست که بیشتر توی ماه رمضون برای افطاری مپزن و به صورت تریت می خورن... 

این دفعه درست کنم گردوش رو کمتر می ریزم  یا اینکه زیاد روی اجاق نمی ذارم که گردو تیره رنگش کنه!ضمنا اگه برای وعده ی بعد ازش موند خودم گرمش می کنم نه آقای همسر(پست بعدی توضیح دادم)

 

 


 


مواد لازم:

کشک:1پ

نعنا:1ق س

پیاز:1 عدد متوسط

گردو آسیاب شده:3ق س

کوفته قلقلی(در صورت تمایل):به میزان دلخواه(اینجا می تونید رسپیش رو ببینید)

 

طرز تهیه:

پیاز و گردو و نعنا رو تفت بدین,مواظب باشین نعنا نسوزه,1-2 لیوان آب بریزین و بذارین جوش بیاد(من حرارت رو کم کردم که گردو کمی بپزه)کشک رو اضافه کنید و بذارین کمی آب غذا کشیده و غلیظ بشه حالا کوفته قلقلی ها رو (در صورت تمایل) اضافه کنید و بذارین با آب غذا بپزن  و غذا جا بیفته.

این غذا رو با سبزی و نون سنگک می تونید سرو کنید...جای همتون خالی,عطر و بوی غذا و طمعش بی نظیرهچشمک

 

+ نوشته شده در پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳٩۳ساعت ۱۱:٢٠ ‎ب.ظ توسط bereliyan نظرات () ]